Baby

Een baby in huis? Wat een mooie maar O zo korte periode. Je kindje groeit namelijk super snel, tijd voor wat foto’s!

Je baby laten fotograferen kan vanaf de leeftijd van 1 maand oud tot en met de leeftijd van 12 maanden. Voor jongere baby’s zijn er speciale newbornsessies en voor bijna-jarigen zijn er cake smash sessies.

Een baby fotosessie duurt ongeveer 1 uurtje waarin ik verschillende settings gebruik. We bekijken op voorhand samen welke uw voorkeuren zijn, aan de hand hiervan bouw ik de verschillende settings op.

Indien gewenst kan een fotosessie vanaf 6 maanden (sitter) een themasessie, op maat, zijn. Dit wil zeggen dat uzelf mee kan bepalen rond welk thema we gaan werken en dat ik vervolgens voor jullie een volledige setting kan creëren rondom dit thema. Uiteraard is het ook mogelijk om een baby sessie te boeken waarbij u geen thema kiest. In dit geval zal ik zelf een vrije invulling geven aan de sessie. Heeft u zelf een leuk idee of heeft u zelf een bepaald thema in u hoofd? Laat het me weten door dit te vermelden op u boekingsformulier en dan gaan we samen aan de slag.

In de fotostudio werk ik graag met natuurlijke- en handgemaakte materialen. Voor baby’s is er heel wat kleding en accessoires ter beschikking. Verder is er een ruime keuze aan props; manden, emmers, schalen, …

Voordat de fotosessie plaatsvindt, stuur ik u een informatiebrief. Hierin staat het verloop van de sessie beschreven, wat u kan verwachten en hoe u zichzelf kan voorbereiden.

Een babysessie kan je ruim op voorhand boeken. Zo bent u zeker van een plaats in de fotostudio.

Alle babysessies gaan door in de fotostudio te Halen.

Bekijk hier het baby portfolio:
baby portfolio

Meer informatie over reservaties:
reservatie

Meer informatie over prijzen:
prijslijst