Baby

Een baby in huis?
Wat een mooie maar O zo korte periode.
Je kindje groeit namelijk super snel, tijd voor een baby fotosessie!

Ik wil graag een baby experience!

 

Hoe verloopt een baby fotosessie?

Je baby laten fotograferen kan vanaf de leeftijd van 1 maand oud tot en met de leeftijd van 12 maanden. Voor jongere baby’s zijn er speciale newbornsessies en voor bijna-jarigen zijn er cake smash sessies.

Een baby fotosessie duurt ongeveer 1 uurtje waarin ik verschillende settings gebruik. We bekijken op voorhand samen welke uw voorkeuren zijn, aan de hand hiervan bouw ik de verschillende settings op.

Baby fotosessie met thema?

Indien gewenst kan een baby fotosessie vanaf 6 maanden (sitter) een themasessie, op maat, zijn. Dit wil zeggen dat uzelf mee kan bepalen rond welk thema we gaan werken en dat ik vervolgens voor jullie een volledige setting kan creëren rondom dit thema. Uiteraard is het ook mogelijk om een baby sessie te boeken waarbij u geen thema kiest. In dit geval zal ik zelf een vrije invulling geven aan de sessie. Heeft u zelf een leuk idee of heeft u zelf een bepaald thema in u hoofd? Laat het me weten door dit te vermelden op u boekingsformulier en dan gaan we samen aan de slag.

materialen

In de fotostudio werk ik graag met natuurlijke- en handgemaakte materialen. Voor baby’s is er heel wat kleding en accessoires ter beschikking. Verder is er een ruime keuze aan props; manden, emmers, schalen, …

extra informatie baby fotosessie

Voordat de fotosessie plaatsvindt, stuur ik u een informatiebrief. Hierin staat het verloop van de sessie beschreven, wat u kan verwachten en hoe u zichzelf kan voorbereiden.

reservatie baby fotosessie

Een baby fotosessie kan je ruim op voorhand boeken. Zo bent u zeker van een plaats in de fotostudio.

Alle baby fotosessies gaan door in de fotostudio te Halen.

Bekijk hier het baby portfolio:
baby portfolio

Meer informatie over reservaties:
reservatie

Investering


Steeds inclusief digitale beelden in hoge resolutie & printkrediet.

De fotosessie wordt betaald in twee delen. Bij elke fotosessie betaal je vooraf een session fee. Deze fee covert de tijd die ik in jouw unieke fotosessie investeer en alle professionele voorbereidingen d.w.z: de fotosessie, de voorbereiding, het kennismakingsgesprek en professionele begeleiding tijdens de fotoshoot.
De session fee voor een sitter experience (vanaf 6 maanden) bedraagt 250,00 euro.
Voor baby’s jonger dan 6 maanden bedraagt deze 295,00 euro.
 Na de fotosessie ga ik voor jou aan de slag. Alle foto’s worden professioneel geselecteerd en bewerkt. Je ontvangt een mooie online galerij met alle beelden erin. Eerst zal je een slideshow te zien krijgen van de beelden. Dat is het moment waarop je het tweede deel van de fotosessie betaalt. Je kan kiezen uit 3 collecties. Elke collectie bestaat uit een aantal beelden in hoge resolutie en een printkrediet voor de webshop.
De collecties starten vanaf 350,00 euro.


De investering voor een Sittersessie bedraagt minimum 600,00 euro.
Voor een baby jonger dan 6 maanden bedraagt deze 645,00 euro. 

Voor meer informatie, download je hier onze brochure.
Download hier de brochure.

 
appelsienen baby fotosessie, Sarah Van Ruyssevelt Photography

Printkrediet

“Een mooie foto, verdient het om geprint te worden.”
Daar geloof ik in!

Het printkrediet geef jou de mogelijkheid om je foto’s te laten printen. Graag een mooi fotoalbum, waar je jarenlang plezier aan beleeft? Of liever prachtige wall art voor aan je muur? Dat kan allemaal!
Speciaal voor jou selecteerde ik de mooiste producten en prints. Een leven lang vol plezier!

reserveer mijn fotosessie!


baby fotosessie, babyfotografie, baby fotograaf, baby met bloemenbonnet in roze setting
baby fotosessie, babyfotografie, baby fotograaf, baby met bloemenbonnet in roze setting