Cake smash

 

Viert uw kleine spruit binnenkort zijn allereerste verjaardag?
Joepie!!!
Dan is het tijd voor een feestje met heerlijke taart! Tijdens de cake smash sessies krijgt uw baby zijn allereerste taart. Daar mag hij een groot stuk uit bijten, ermee spelen, stuk maken, kortom alles wat eigenlijk anders niet mag.
Na de cake smash gaat uw baby het warme badwater in voor een echte bad splash.

Ik wil graag een fotosessie!

Tijd voor een feestje!


Vier die eerste verjaardag met toeters & bellen! Ze worden toch zo snel groot!
 

Inkleding

Voor de cake smash sessies werk ik graag met een thema op maat. Dit wil zeggen dat uzelf mee kan bepalen rond welk thema we gaan werken en dat ik vervolgens voor jullie een volledige setting (van taart tot decor) kan opbouwen rondom dit thema. Uiteraard is het ook mogelijk om een sessie te boeken waarbij u geen thema kiest. In dit geval zal ik zelf een vrije invulling geven aan de sessie. Heeft u zelf een leuk idee of heeft u zelf een bepaald thema in u hoofd? Laat het me weten door dit te vermelden op u boekingsformulier en dan gaan we samen aan de slag. Heeft u graag een feestsessie met wat anders lekkers dan taart? Laat mij dit dan zeker weten en dan bekijken we samen wat ik voor u kan doen.


 

Kledij

In de fotostudio is er een mooie keuze aan kleding; broekjes, rokjes, jurkjes,… en accessoires; strikjes, haarbandjes, bretellen,.. Een prachtige collectie met unieke stuks die helemaal bij jouw unieke fotosessie passen!


 

reservatie

Een cake smash reserveert u best 3 maanden op voorhand. Je kan ervoor kiezen om de sessie door te laten gaan op 11 of 12 maanden. Kies je voor 11 maanden? Dan je de foto’s eventueel gebruiken als uitnodiging voor het eerste verjaardagsfeest van uw kleine spruit. Opgelet, vaak zijn baby’s op 11 maanden iets minder enthousiast in het taartsmashen dan oudere baby’s.

Deze sessies gaan altijd door in de fotostudio te Halen en duren ongeveer 1 uur.

Bekijk hier het portfolio:
cake smash portfolio

Meer informatie over reservaties:
hoe reserveer ik mijn sessie?

Reserveer mijn cake smash!
reserveer mijn fotosessie!


 

Investering

De fotosessie wordt betaald in twee delen. Bij elke fotosessie betaal je vooraf een session fee. Deze fee covert de tijd die ik in jouw unieke fotosessie investeer en alle professionele voorbereidingen d.w.z: de fotosessie, de voorbereiding, het kennismakingsgesprek en professionele begeleiding tijdens de fotoshoot.
De session fee voor een cakesmash experience bedraagt 250,00 euro.

Na de fotosessie ga ik voor jou aan de slag. Alle foto’s worden professioneel geselecteerd en bewerkt. Je ontvangt een mooie online galerij met alle beelden erin. Eerst zal je een slideshow te zien krijgen van de beelden. Dat is het moment waarop je het tweede deel van de fotosessie betaalt. Je kan kiezen uit 3 collecties. Elke collectie bestaat uit een aantal beelden in hoge resolutie en een printkrediet voor de webshop.
De collecties starten vanaf 350,00 euro.


De investering voor een cakesmash bedraagt minimum 600,00 euro.

Voor meer informatie, download je hier onze brochure.
Download hier de brochure.

 

Printkrediet


Een mooie foto, verdient het om geprint te worden. Daar geloof ik in!
 

Het printkrediet geef jou de mogelijkheid om je foto’s te laten printen. Graag een mooi fotoalbum, waar je jarenlang plezier aan beleeft? Of liever prachtige wall art voor aan je muur? Dat kan allemaal! 

Speciaal voor jou selecteerde ik de mooiste producten en prints. Een leven lang vol plezier! 

reserveer mijn fotosessie!

recensie Sarah VR Photography cakesmash, cake smash, eerste verjaardagshoot
recensie Sarah VR Photography cakesmash, cake smash, eerste verjaardagshoot
recensie Sarah VR Photography cakesmash, cake smash, eerste verjaardagshoot

Leg mijn cake smash experience vast op beeld!

reserveer mijn fotosessie!

Leg mijn cake smash experience vast op beeld!

reserveer mijn fotosessie!

Required plugin "Meks Easy Photo Feed Widget" is required. Please install the plugin here. or read more detailed instruction about How to setup the plugin here