Cake smash

Viert uw kleine spruit binnenkort zijn allereerste verjaardag?
Joepie!!! Dan is het tijd voor een feestje met heerlijke taart! Tijdens de cake smash sessies krijgt uw baby zijn allereerste taart. Daar mag hij een groot stuk uit bijten, ermee spelen, stuk maken, kortom alles wat eigenlijk anders niet mag.
Na de cake smash gaat uw baby het warme badwater in voor een echte bad splash.

 

inkleding sessie

Voor de cake smash sessies werk ik graag met een thema op maat. Dit wil zeggen dat uzelf mee kan bepalen rond welk thema we gaan werken en dat ik vervolgens voor jullie een volledige setting (van taart tot decor) kan opbouwen rondom dit thema. Uiteraard is het ook mogelijk om een sessie te boeken waarbij u geen thema kiest. In dit geval zal ik zelf een vrije invulling geven aan de sessie. Heeft u zelf een leuk idee of heeft u zelf een bepaald thema in u hoofd? Laat het me weten door dit te vermelden op u boekingsformulier en dan gaan we samen aan de slag. Heeft u graag een feestsessie met wat anders lekkers dan taart? Laat mij dit dan zeker weten en dan bekijken we samen wat ik voor u kan doen.

 

Extra info

Voordat de fotosessie plaatsvindt, stuur ik u een informatiebrief. Hierin staat het verloop van de sessie beschreven, wat u kan verwachten en hoe u zichzelf kan voorbereiden.

 

kledij

In de fotostudio is er een mooie keuze aan kleding; broekjes, rokjes, jurkjes,… en accessoires; strikjes, haarbandjes, bretellen,..

 

reservatie

Een cake smash kan u het best ruim voor de eerste verjaardag inplannen. Zo kan u de foto’s eventueel gebruiken als uitnodiging voor het eerste verjaardagsfeest van uw kleine spruit.

Deze sessies gaan altijd door in de fotostudio te Halen en duren ongeveer 1 uur.

 

Bekijk hier het portfolio:
cake smash portfolio

Meer informatie over reservaties:
reservatie

Meer informatie over prijzen:
prijslijst