FAQ

Waarom kies ik voor Sarah Van Ruyssevelt Photography?

Dat is een goede vraag! In mijn studio (en daarbuiten) worden foto’s met veel zorg en liefde gemaakt, want net zoals elke klant is ook elke sessie uniek. Ik neem graag mijn tijd voor de fotosessie en ben niet schuw voor een babbeltje. Als creatieve spring-in’t-veld, kleur ik elke sessie op een andere manier in. Kiest u voor een fotosessie op maat, dan bepaalt u mee rond welk thema we werken om uw sessie in te kleuren.

Op welke leeftijd fotografeer je een newborn?

De ideale leeftijd voor een newborn fotosessie is tussen de zes en twingtig dagen. Deze sessie boek je het best tijdens je zwangerschap.

Fotografeer je ook newborns jonger dan 6 dagen oud?

Ik fotografeer geen newborns voordat ze 6 dagen oud zijn. Dit om de newborn en de ouders even te laten bekomen van de bevalling. Zo krijgt u de tijd om te wennen aan het ritme van het leven met uw newborn.

Maak je ook geboortekaartjes?

Jazeker! Ik ga graag een keertje met jullie samenzitten om te bekijken hoe jullie kaartje eruit kan zien. Kaartjes kunnen gemaakt worden met foto’s maar ook illustraties zijn een mogelijkheid.

Wanneer maak ik een reservatie?

Het reserveren van een newborn fotosessie doet u tijdens uw zwangerschap. U geeft de uitgerekende datum aan mij door, zodat ik hem in mijn agenda kan plaatsen. Zodra uw newborn geboren is laat u mij zo snel mogelijk iets weten. Zo kunnen we de exacte datum voor de fotosessie vastleggen. Andere fotosessies legt u best zo snel mogelijk vast, zo bent u zeker van een plaatsje in onze fotostudio.

Reserveringsvoorschot?

U betaalt een boekingsvoorschot van €50,- per fotosessie om de datum van uw fotosessie te verzekeren. Een fotosessie wordt betaald in twee delen. Bij boeking betaal je een niet te retourneren voorschot. De datum van de fotosessie wordt pas gereserveerd na betaling van het voorschot. Bij annulatie van de sessie wordt dit voorschot gebruikt voor een her-boeking, dekking van kosten en/of schadevergoeding.

Wat houd een bestelafspraak in?

Een bestelafspraak is het moment waarop u de foto’s van uw sessie te zien krijgt en bestellingen kan plaatsen. Tijdens de fotosessie worden er verschillende foto’s gemaakt. Ik selecteer en bewerk de 20 beste foto’s. Uit deze 20 foto’s kiest u het aantal foto’s die bij uw gekozen pakket horen: 8, 12 of 20. U kiest op dit moment ook welke foto’s u op de producten wilt. Gedurende de afspraak kan u de verschillende producten in het assortiment bekijken en bestellen. Indien gewenst kan u ook extra producten en foto’s bestellen.

Krijg ik ook andere foto’s te zien?

Tijdens de fotosessie worden er verschillende foto’s gemaakt. Ik selecteer en bewerk de 20 beste foto’s. Uit deze selectie kan u tijdens de bestelafspraak de keuze voor uw producten maken. De overige foto’s zijn niet beschikbaar om in te kijken of te kopen. U kan mij erop vertrouwen dat ik de 20 mooiste beelden voor uw galerij zal kiezen.

Required plugin "Meks Easy Photo Feed Widget" is required. Please install the plugin here. or read more detailed instruction about How to setup the plugin here