Mijn verhaal

Hoi,

Ik ben Sarah, een vrolijke spring-in’t veld en creatieve duizendpoot met een groot hart voor kinderen.
Hieronder vertel ik jullie graag mijn verhaal en de zoektocht naar mezelf als fotografe.

 

De start van mijn fotocarrière:

in winkelketen Aldi verkochten ze kindercamera’s en ik dacht: “WOW, supercool, dat wil ik!”
Net zoals veel kinderen, kon ik als kind heel erg hard zeuren voor iets dat ik graag wou (herkenbaar, niet?) Na lang aan mama’s mouw trekken, kreeg ik mijn allereerste camera met een filmrolletje!
Deze camera ging gedurende heel wat jaren mee op scoutskamp. Elk scoutskamp kreeg ik 1 filmrolletje om het kamp mee te fotograferen.


 

Opleiding

Een eerste kindercamera, werd een kleine compactcamera en veranderde in 2009 naar een eerste spiegelreflex. Met deze camera onder de arm, startte ik mijn studie fotografie aan de hogeschool in Brussel. Ik merkte echter al snel dat pure fotografie niet datgene was, waar ik naar op zoek was.

 

Ik wisselde van studie en ging volledig voor de opleiding kleuteronderwijs. Gedurende deze studie ging mijn camera de kast in.
Tijdens mijn buitenlandse stage in Peru, in het laatste jaar van mijn opleiding, haalde ik mijn camera vanonder het stof. Vijf maanden lang fotografeerde ik de Peruviaanse cultuur; De liefde voor fotografie bloeide opnieuw op.

 

In de jaren nadien, gedurende mijn specialisatiejaar voor lerares buitengewoon onderwijs en het werken in het onderwijs, ging ik in mijn vrije tijd opnieuw aan de slag met de fotografie.


 

Van kleuterjuf tot  zwangerschap-, newborn-, baby-, kinderfotograaf

Er kwam een full-frame camera en ik volgde een tweedaagse-workshop in het buitenland. In mijn vrije tijd startte ik met het fotograferen van baby’s en newborns.

In het voorjaar van 2019 besloot zelfstandige fotografe te worden.

Om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen startte ik een professionele opleiding in het buitenland tot newborn-, baby- & zwangerschapsfotografe.

Intussen zijn we enkele jaren later en kan je bij mij terecht voor unieke newborn-, baby-, zwangerschap- en kinderfotografie in eyecatching decors!

De liefde voor kinderen en de creativiteit uit het onderwijs implementeer ik nu in mijn fotografie. Door themagerichte fotosessies, werk op maat en veel handgemaakte materialen te gebruiken creëer ik mijn eigen stijl en maak ik de meest feeërieke foto’s voor mijn klanten .

Snuister gerust wat rond, maar vooral: geniet van mijn foto’s.

Veel liefs,
Sarah


 

contacteer Sarah Van Ruyssevelt Photography

contact
 
Required plugin "Meks Easy Photo Feed Widget" is required. Please install the plugin here. or read more detailed instruction about How to setup the plugin here