Newborn

Een newborn fotosessie is een specialisme waarbij ik uw kindje fotografeer als het net geboren is.  De beste periode hiervoor is tussen de 6 en 14 dagen oud. Tijdens deze periode slaapt de pasgeboren baby nog veel en krult hij zichzelf goed op, waardoor ik hem kan positioneren in speciale newborn poses.
Tijdens de fotosessie volg ik het ritme van de baby. Hierdoor varieert de duur van een fotosessie van 2 tot 4 uur. In deze periode maak ik foto’s, zijn er voedings- en verzorgingsmomenten en tijd om te knuffelen met uw newborn.

 

familie

In deze sessie ligt de hoofdfocus op de newborn. Indien gewenst kunnen er ook foto’s samen met ouders, broertjes en/of zusjes gemaakt worden. Een moeder-kind- of gezinsfoto is uiteraard ook mogelijk.

Voordat de fotosessie plaatsvindt, stuur ik u een informatiebrief. Hierin staat het verloop van de sessie beschreven, wat u kan verwachten en hoe u zichzelf kan voorbereiden. Lees deze zeker grondig door.

 

materiaal gebruik

In de fotostudio werk ik graag met natuurlijke- en handgemaakte materialen. Voor newborns zijn er heel wat wraps en kleding in wol of katoen ter beschikking, waaronder verschillende die met veel liefde vervaardigt zijn door mijn mama.  Verder is er een ruime keuze aan props; manden, emmers, schalen,.. U hoeft dus zelf niets te voorzien.

 

reservatie newborn fotosessie

Het reserveren van een newborn fotosessie doet u tijdens uw zwangerschap. U geeft de uitgerekende datum aan mij door, zodat ik hem in mijn agenda kan plaatsen. Zodra uw newborn geboren is laat u mij zo snel mogelijk iets weten. Zo kunnen we de exacte datum voor de fotosessie vastleggen.

Newbornsessies gaan door in de fotostudio te Halen of tegen een meerprijs op locatie bij u thuis.

 

Bekijk hier het newborn portfolio:
newborn portfolio

Meer informatie over reservaties:
reservatie

Meer informatie over prijzen:
prijslijst