Newborn fotoshoot

Een newborn experience is een fotosessie waarbij ik uw kindje fotografeer als het net geboren is.
De beste periode hiervoor is tussen de 6 en 14 dagen oud.
Tijdens deze periode slaapt de pasgeboren baby nog veel en krult hij zichzelf goed op, waardoor ik hem kan positioneren in speciale newborn poses.

Ik wil graag een fotosessie!

newborn experience


Een newborn fotoshoot is een investering in de toekomst.
Het is een momentopname van een korte, maar zo mooie periode in het leven.
 

Hoe verloopt een newborn fotoshoot?

Tijdens de fotosessie volg ik het ritme van de baby. Hierdoor varieert de duur van een fotosessie van 2 tot 4 uur. In deze periode maak ik foto’s, zijn er voedings- en verzorgingsmomenten en tijd om te knuffelen met uw newborn.

familie

In deze sessie ligt de hoofdfocus op de newborn. Indien gewenst kunnen er ook foto’s samen met ouders, broertjes en/of zusjes gemaakt worden. Een moeder-kind- of gezinsfoto is uiteraard ook mogelijk.

Voordat de fotosessie plaatsvindt, stuur ik u een informatiebrief. Hierin staat het verloop van de sessie beschreven, wat u kan verwachten en hoe u zichzelf kan voorbereiden. Lees deze zeker grondig door.

materiaal gebruik

In de fotostudio werk ik graag met natuurlijke- en handgemaakte materialen. Voor newborns zijn er heel wat wraps en kleding in wol of katoen ter beschikking, waaronder verschillende die met veel liefde vervaardigt zijn door mijn mama.  Verder is er een ruime keuze aan props; manden, emmers, schalen,.. U hoeft dus zelf niets te voorzien.

reservatie newborn fotoshoot

Het reserveren van een newborn fotosessie doet u tijdens uw zwangerschap. U geeft de uitgerekende datum aan mij door, zodat ik hem in mijn agenda kan plaatsen. Zodra uw newborn geboren is laat u mij zo snel mogelijk iets weten. Zo kunnen we de exacte datum voor de fotosessie vastleggen.

Newbornsessies gaan door in de fotostudio te Halen of tegen een meerprijs op locatie bij u thuis.

Bekijk hier het newborn portfolio:
newborn portfolio

Meer informatie over reservaties:
reservatie

Reserveer mijn experience!
reserveer mijn fotosessie!

 

Investering


Steeds inclusief digitale beelden in hoge resolutie & printkrediet.

De fotosessie wordt betaald in twee delen. Bij elke fotosessie betaal je vooraf een session fee. Deze fee covert de tijd die ik in jouw unieke fotosessie investeer en alle professionele voorbereidingen d.w.z: de fotosessie, de voorbereiding, het kennismakingsgesprek en professionele begeleiding tijdens de fotoshoot.
De session fee voor een newborn experience bedraagt 295,00 euro.

Na de fotosessie ga ik voor jou aan de slag. Alle foto’s worden professioneel geselecteerd en bewerkt. Je ontvangt een mooie online galerij met alle beelden erin. Eerst zal je een slideshow te zien krijgen van de beelden. Dat is het moment waarop je het tweede deel van de fotosessie betaalt. Je kan kiezen uit 3 collecties. Elke collectie bestaat uit een aantal beelden in hoge resolutie en een printkrediet voor de webshop.
De collecties starten vanaf 350,00 euro.


De investering voor een newbornsessie bedraagt minimum 645,00 euro.

Voor meer informatie, download je hier onze brochure.
Download hier de brochure.

recensie Sarah VR Photography newborn fotoshoot, fotosessie pasgeborene, pasgeboren baby, new born fotosessie
recensie Sarah VR Photography newborn fotoshoot, fotosessie pasgeborene, pasgeboren baby, new born
recensie Sarah VR Photography newborn fotoshoot, fotosessie pasgeborene, pasgeboren baby